Planlegg en avslappende og kunstnerisk helg

Viktigheten av riktig interiør er større enn hva man tror når det kommer til trivsel i eget hjem. Å kjenne gleden av komme hjem til sitt vakre hjem etter en lang dag på jobb, er noe alle burde kjenne på.

Men, hvordan skal du klare å skape ditt drømmehjem når all kreativitet er borte? Å kombinere estetikk og praktisk nytte, kan til tider være en håpløs oppgave. Heldigvis, er det ikke mer enn litt inspirasjon som skal til.

 

Planlegg en storbyferie av de sjeldne, der du kombinerer kunst med godt mat- og drikke, og kreativiteten vil garantert komme strømmende til deg. Sjekk inn på et spa hotell og la deg fasinere av gresk mytologi eller nordisk natur. Det skal godt gjøres å finne vakrere og mer avslappende interiør enn på et spa. Dette ville vi ha gjort, trenger vi litt inspirasjon;

 

Sightseeing

Hva er vel bedre enn å gå rundt i en ny og ukjent by, og ramle over skulpturer og flotte bygg du aldri har sett maken til? Kanskje du også kommer innom en unik interiørbutikk som tar pusten fra deg av begeistring. Det er utrolig mye du kan oppdage, tar du beina fatt og ser deg rundt.

Restaurantbesøk

Dagens restauranter ønsker ofte å innrede på en enestående måte, slik at du drømmer om å komme tilbake allerede før du har spist opp maten. Derfor er det mange tips du kan hente av et lite restaurantbesøk.

Besøke kunstutstillinger

Det er utrolig mye du kan hente av å se på kunst, enten om du liker det gamle og mer klassiske, eller det moderne og stilige.