Våren nærmer seg med stormskritt og flere steder i landet rapporteres det om temperaturer som tilsier at den alt har ankommet. Etter hvert som kveldene blir lysere får mange lyst til å sette i gang med vårrengjøring, og kanskje noen interiørmessige forandringer med farger og tilbehør som passer bedre til denne årstiden.

Mangler du inspirasjon? Hvorfor ikke ta deg en helgetur til hovedstaden og kombinere et herlig og luksuriøst opphold på et hotell i Oslo, med en handlerunde i noen av Norges mest trendy og inspirerende interiørbutikker? Oslo huser også mange bolig- og interiørmesser flere ganger i året.

Kremen blant interiørmessene er kanskje Oslo Design Fair, som går av stabelen to ganger i året, vanligvis vår og høst på Norges Varemesse. Her kan du se utstillinger av alle husets rom, lekkert satt på display av anerkjente og profesjonelle stylister som har hentet inspirasjon fra de siste trendene i utlandet. Norges Varemesse holder også en hagemesse i april som er full av inspirasjon, aktiviteter og med mer enn 250 utstillere.
Dessverre er det for sent å få med seg vårens Oslo Design Fair, den gikk av stabelen i januar, neste messe er i august. Men det er fortsatt mulig å få med seg boligmessen på Hellerudsletta som går fra siste uken i februar til første uken i mars. Den er kanskje ikke i samme skala som Oslo Design Fair, men den har et stort utvalg med nesten 200 utstillere innen alle områder for bolig og design, og du vil både få inspirasjon og hjelp av fagfolk enten du er ute etter et nytt kjøkken, skal bygge på hytten eller bare er på jakt etter nye vårlige sofaputer og gardiner.

Et annet spennende arrangement som går av stabelen i Oslo denne våren, er den store interiørdagen på Oslo Konserthus i april. Det er en kombinasjon av inspirasjon, aktiviteter, shopping og underholdning.

Passer det ikke å dra noe sted akkurat denne våren? Fortvil ikke. Nå kan du også besøke flere av messene virtuelt på Internett. Med et lite søk i Google på interiør og interiørmesser, får du et hav av inspirasjon og ideer. Lykke til med vårens interiørprosjekter.