Det er mange hensyn som skal tas og veier som kan gås når det kommer til interiørdesign, og trenger du noen nye impulser har du kommet til rett sted. Her vil vi blant annet gi deg en innføring i det grunnleggende, og komme med gode tips verdt enhver interiørarkitekt. Viktigheten av å trives i eget hjem må aldri stikkes under en stol. Derfor gjelder det å kombinere estetisk appell og praktisk nytte, slik at det å komme hjem etter en lang dag blir noe du gleder deg til.

Interiørdesign er et bredt felt

Kanskje skal du pusse opp for din egen og resten av husholdningens skyld, eller kanskje du vil fiffe opp boligen i forbindelse med salg. Uansett er det verdt å orientere seg om lure valg og feller du ikke vil falle i. Når det kommer til interiørdesign finnes det ulike regler for ulike rom; et kjøkken og et baderom trenger for eksempel ikke samme farge eller belysning. Mange glemmer viktigheten av rett belysning, hvilket kan påvirke estetikken i feil retning.

Sjekk ut våre artikler for å lære ting du ikke visste fra før, og bli oppmerksom på aspekter ved interiørdesign altfor mange ikke tenker på. Jo mer du lærer om interiørdesign, jo mer vil du legge merke til ting du i utgangspunktet har vært uoppmerksom på. Slik kan du fort bli inspirert til å gjøre store og små endringer i ditt eget hjem – både for å hygge deg selv og husholdningen, og for å gi best mulig inntrykk når du har gjester.