Velg riktig kunst til ditt interiør

Å bruke kunst som en del av sitt interiør, vil på mange måter gjøre hjemmet ditt mer komplett. Ikke bare er det et beundringsobjekt, men det frisker like mye opp som det blir en stemningsskaper og et samtaleemne. Det aller beste derimot, er at kunst er evigvarende og kan arves gjennom generasjoner.

Hvilken kunst du faktisk skal velge trenger ikke nødvendigvis å være en like enkel oppgave. Utvalget er stort, og det finnes utallige kunstnere med sin helt egen stil. Selv prisklassen man skal sikte seg inn på kan være utforende. 

Velg kunsten som interesserer deg

Det er fort å gå i fellen om at maleriet du velger skal være et investeringsobjekt, fremfor noe du faktisk liker. Risikoen er at du ender opp med et kunstverk som ikke passer ditt hjem, eller som du egentlig ikke synes er noe fint.

Vi mener derfor at det viktigste når du skal velge kunst, er at det er noe som interesserer deg. Syns du egentlig bildet er fint? Passer det inn i ditt hjem? Kan du svare ja på spørsmålene, er det større sjanse for at du blir fornøyd med ditt kjøp. 

La deg inspirere

I din søken etter flotte kunstverk, er du mye inspirasjon å hente av å besøke nye byer og ukjente steder. Sjekk inn på hotell i Bergen, og utforsk det store utvalget av kunstutstillinger Norges nest største by huser på.

Eventuelt er det mye spennende å se bare å av gå på bar, restaurant eller gatelangs i byen. Hvem vet, kanskje du finner det perfekte kunstverk til ditt interiør på hotellet du bor på?