Utforsk interiørtrendene

Interiørentusiast, som ønsker å utforske forskjellige trender?

Da anbefaler vi en hotellferie! Bo på hotell i Bergen og sjekk ut interiørtrendene.
Her er våre anbefalinger:

Det Hanseatiske Hotell

Det Hanseatiske Hotell ligger på den ikoniske Bryggen, og gir deg følelsen av å leve i «gamledager». Et sjarmerende hotell med et historisk preg over seg. Passer for deg som elsker den elegante, klassiske stilen.

Clarion Hotel Admiral

Ønsker du å bli inspirert av moderne interiør er Clarion Hotel Admiral noe for deg. Hotellet huser stilfulle rom, med estetisk utsikt over Bryggen og Byfjorden. Hotellet er innredet i fresht møblement, noe som gir deg den eksklusive følelsen. Mange av rommene har også egen balkong, så du kan nyte ett glass vin i kveldssola.

Hotell Bergen Børs

En historisk juvel! Hotellet ligger i det gamle børsbygningen fra 1862, og er for deg som vil kombinere det klassiske med det moderne. En unik hotellopplevelse med moderne design i en monumental bygning.

Hotel No 13

Et urbant hotell med stilig design. Elsker du livlige farger og «hippt» interiør er dette drømmehotellet. Hotellet har et moderne preg over seg og passer for den kreative artist. Med beliggenhet midt i sentrum har du også umiddelbar nærhet til «alt» Bergen har å by på.

Hotel Oleana

Rett ved Torgalmenningen ligger Hotel Oleana. Et trendy hotell med stilrent interiør. Hotellet kombinerer gammel arkitektur med moderne detaljer, som gir deg en luksuriøs opplevelse. Slapp av i omgivelser inspirert av 1800-tallets komponiststjerne, Ole Bull.