Lån til påskeprosjektet

Nå som de fleste av oss har sittet i karantene eller isolasjon i dager- og uker, uten mulighet til å gå ut og treffer venner og familie eller ta den vanlige turen på treningsstudioet, er det mange som føler de er like ved å stange hode i veggen av kjedsomhet. På toppen av det hele, gikk påskeferien i vasken, så nå må også den tilbringes hjemme. Så hvorfor ikke benytte anledningen til å få gjort alt du ikke har fått tid til tidligere. Taket som skulle males, listene som skulle festes, bildene som står stuet i en krok fordi du aldri fikk tid til å henge dem opp. Eller hvorfor ikke gå i gang med et av oppussingsprosjektene som du så lenge har snakket om? Kanskje du hadde tenkt nettopp det, men er blitt permittert eller arbeidsledig og frykter for økonomien og fremtiden. Da kan kanskje noen økonomiske grep redde det nye kjøkkenet eller soverommet du hadde planlagt denne våren. Se gjennom de faste utgiftene og sjekk om du kan få billige avtaler, eller om det er noe du kan kutte ut. Flere banker tilbyr også nå avdragsfrihet på lån og du kan også vurdere om refinansiering kan være til hjelp. På Matchbanker kan du søke lån i flere banker samtidig, for å få en oversikt over de beste tilbudene.

Om du ikke ønsker å gå i gang med de helt store prosjektene, hvorfor ikke prøve med noe hjemmelaget kreativt interiør. Det er blant annet i vinden å male og fiffe opp gamle møbler. For inspirasjon anbefaler vi Dixie Belle Paint Company, som hele døgnet sender live stream med spennende prosjekter trinn for trinn på Facebook.

Enten du er så heldig å ha hage eller ikke, men liker å leke deg på nettbrettet, da er hageplanleggeren myGarden fra Gardena noe for deg. Med dette gratisverktøyet kan du designe drømmehagen med masse inspirasjon fra de mange hageeksemplene som finnes i denne nettbaserte applikasjonen. Du kan velge en hage fra en mal, eller du kan lage din egen etter nøyaktige mål. Det er faktisk litt av et tidsfordriv, der du kan velge mellom ferdige gjenstander som hus, bygninger, dammer og basseng, møbler og objekter som f.eks. utegrill og paviljonger. Ikke minst kan du lage bed og velge mellom et stort utvalg trær og blomster, og om du er lei av alt vanningsarbeidet i hagen, kan du til og med designe det perfekte vanningsanlegget til hagen. Dette er underholdning i mange timer uten et eneste spadetak.

God hjemmepåske!