Nyt fantastisk interiør i avslappende omgivelser

Pusser du opp eller har lyst til å forandre litt på hjemmet? Men travle dager og en stressende hverdag gjør at det går litt i stå. Du aner ikke hvilke farger eller interiør du skal velge, og du får ingenting til å stemme.

Ofte er det bare litt avslapning og nye impulser som skal til. Unn deg noen timer med ro og velvære, og kreativiteten kommer garantert tilbake! Dra til hovedstaden og besøk et spa og la deg fascinere av interiør du aldri har sett maken til, samtidig som roen senker seg.

Her er en oversikt over noen spa du bare MÅ besøke

The well

Nordens største spa! Bygget er på 10.500 kvadratmeter og består av 11 basseng og 15 forskjellige saunaer og dampbad. På med badekåpen og slapp av i stressfrie omgivelser og kjenn at overskuddet kommer tilbake. La deg begeistre av ekte villmark i ett av mange fossefall, nyt en midnatt i jungelen eller kanskje du vil se Nordlyset? The Well tilbyr et eldorado av velvære.

The Thief

Har du såre muskler eller føler deg anspent, er The Thief plassen for deg. Ro ned med en deilig massasje etter noen timer ved vannkanten. The Thief ligger på Tjuvholmen, så avslutt behandlingen med å nyte estetisk utsikt over Oslofjorden.

Bristol Spa

Ro, avspenning og harmoni er kjennetegn for Bristol Spa. Opplev ro og velvære mens du nyter spennende arkitektur. Med sitt flotte design har Bristol spa vunnet designpris, så senk skuldrene og bli inspirert!

Artesia spa

Stress ned i oppvarmet basseng, badstue eller steamrom. Hos Artesia får du kropps- og ansiktsbehandlinger, massasje og fotpleie. Velg din favoritt for best avspenning.