Hvordan innrede hotellet på et lavt budsjett?

Det stilles stadig nye krav til hvordan innredningen og interiør skal se ut, og det blir bare vanskeligere og vanskeligere å blidgjøre dine besøkende. Spesielt på Oslo hotell er dette en svært krevende oppgave, da gjennomfarten av folk er så stor. Her er det besøkende fra alle kriker og kroker i verden, og det er utallige hensyn som må tas. 

Løsningen er ofte å ansette en interiørarkitekt, men dette medfører som regel høye kostnader, og sannsynligvis så sitter du igjen med en tanke om dette er noe du kunne ha gjort selv. 

Det er mye spennende du kan gjøre med hotellet om du bare bruker fantasien, og her er våre tips til hvordan du kan innrede til en billig penge. 

Bland nytt og gammelt

Det er forståelig at man går lei de gamle og kjedelige møblene som har vært der i årevis, men det er faktisk en måte å gi dem nytt liv på.

Ved å kombinere gammel og nytt, slipper du å kjøpe alt for mye nytt, i tillegg til at du gir det gamle utslitte interiøret et nytt liv. 

Bruk planter

Faktisk et utrolig undervurdert grep. Planter og blomster myker opp interiøret, og representerer flotte farger, samt en herlig frodighet. 

Bruk flerfunksjonelle møbler

Rett og slett en geniale måte å spare penger på. Istedenfor å kjøpe for to nye ting, kan du kjøpe ett interiør som har flere funksjoner. Sengesofa er en klassiker som aldri vil gå av moten, eventuelt kommode kombinert med spisebord. Det er mye penger å spare bare man bruker fantasien.