Dette er restaurantene i Bergen med flottest interiør!

Lite slår å kombinere en bedre middag samtidig som man nyter estetisk interiør! Selvsagt skal maten falle i smak, men det gjør utvilsomt noe med hele opplevelsen, dersom du spiser i et miljø du er komfortabel i. Innredning, interiør og design er akkurat slike faktorer som er med på å påvirke helematopplevelsen. Her er noen restauranter i Bergen vi mener skiller seg ut. 

Bare Restaurant

Bergens eneste Michelin restaurant! Dette er plassen for deg som elsker det eksklusive mer enn noe annet. Bare Restaurant ligger i tredje etasje i den historiske børsbygningen, og her kan du nyte førsteklasses råvarer i et minimalistisk og stilrent lokale. Bare Restaurant byr på en unik matopplevelse. 

Lysverket Restaurant

Du finner vel ikke mer spennende interiør enn på et kunstmuseum? Lysverket er nemlig etablert på Kode kunstmuseum. Her får du servert blant annet sjømat fra Vestlandet, og cocktails med egenproduserte råvarer. Etter maten er det heller ikke lang vei til noe av det beste fra norsk kunsthistorie- og internasjonal samtidskunst. 

Restaurant 1877

En umåtelig populær restaurant! Foretrekker du en klassisk- og kulturell stil, er dette utvilsomt plassen for deg. Alt med restauranten er gjennomtenkt, og både mat, fat, bestikk og innredning har et historisk preg over seg. Restaurant 1877 har som hovedmål å gi deg som kunde en minnerik opplevelse. 

Fløien Folkerestaurant

En særpreget restaurant på grunn av sin eventyrlige utsikt. Det er kanskje ikke noe imponerende med interiøret til restauranten, men utsikten derimot! Her får du god sikt utover hele Bergen, samt at menyen er både spennende og innholdsrik.