Dette er de beste interiørbutikkene i Bergen

Skal hjemme friskes opp? Hva med å kombinere storbyopplevelser med interiørshopping? Overnatt på hotell i Bergen sentrum mens du utforsker byens mest spennende interiørbutikker. Her er våre anbefaleringer: 

Røst Bergen

Med en sentral beliggenhet midt på verdensberømte Bryggen, er interiørbutikken perfekt for deg som elsker en nordisk stil. Her finner du design, mote og interiør som er laget av materialer fra øverste hylle, og som er kvalitetsjekket av eksperter. 

Butikken byr også på et særegent preg, med flust av norske og skandinaviske merkevarer. Her kan du virkelig slå deg løs. 

Index Interiør

Midt i Bergen sentrum ligger interiørbutikken Index. Her får du utvalgte produkter til kjøkken, bad og garderober, i tillegg til tips til hvordan du kan innrede hjemmet ditt. I deres sortiment finnes noe i alle prisklasser, og deres formål er å skreddersy sine produkter og tjenester etter ditt behov. 

Dette er plassen hvor du virkelig kan realisere interiørdrømmen din. 

Ting Bergen

Dette er en flott liten gave- og interiørbutikk som strekker seg helt tilbake til 1947. Det er med andre ord en innholdsrik butikk som kombinerer det beste av klassiske interiør med moderne design. 

Produktene de selger av også av ytterste kvalitet, og det er vanskelig å finne mer eksklusive butikker enn dette.  

Slettevoll

Om det er nytt møblement du trenger er Slettvoll et godt alternativ. Her finner du en rekke møbler til alle rom, samt at du kan få hjelp til å planlegge innredningen av dyktige eksperter. Det aller beste med butikken derimot, er at det finnes varer i alle prisklasser.