Bli inspirert av Oslos kunstneriske skatter

Trenger du å «piffe» opp hjemmet? Føler du deg litt trøtt og lei av de samme kjedelige rommene i hjemmet ditt? Vi kjenner følelsen—

Det er alltid godt med litt forandring og ingenting slår følelsen av et «fresht» hjem du er fornøyd med. Heldigvis er det ikke mye forandring som skal til, men av og til kan det virke håpløst å vite hvilke forandringer man skal gjøre.

Ofte er det så lite som nye impulser som er trikset! Så hvorfor ikke ta en storbyferie for litt inspirasjon? Bo på hotell i Oslo mens du utforsker hovedstadens brede og spennende variasjon av interiørdesign! Kombiner det med litt shopping, sightseeing og restaurant besøk, og du er garantert en inspirasjonsrik ferie!

Få inspirasjon i bydelene

Oslo har mange interessante bydeler, og hver bydel kan virke som sitt eget lille land. Oslo har noe for enhver smak og her er det vanskelig å ikke finne noe man liker. Man finner alt fra det nye og moderne til det gamle og klassiske.

Aker brygge, Tjuvholmen og Bjørvika representerer det aktuelle og består av moderne kunst og arkitektur. Gå innom Opera huset eller Astrup Fearnley Museet og få et innblikk i hvordan fremtiden vil se ut. Eller gå oppover Grünerløkka og se sjarmerende gater i byens gamle arbeiderstrøk. Gå innom Mathallen og få en smak av verden.

Er du mer interessert i gammel kultur og historie er gamle Oslo plassen for deg. Arkeologiske funn og ruiner fra middelalderen samt plassen Munch fant inspirasjon til maleriet Skrik ligger her. Nyt skulpturene i Ekebergparken i flott natur, bare en kort trikketur unna Oslo S. Avslutt ferien i Oslo vest og se majestetiske bygårder og mektige skulpturer på plasser som Frogner og Vigelandsparken.