Besøk Oslo for litt juleinspirasjon

Julen står for tur, og det betyr en ny periode med litt juleinnredning. Usikker for hvordan du skal dekorere hjemmet ditt, er det mye inspirasjon å hente av et lite visitt til hovedstaden.

Oslo byr på en rekke forskjellige julemarked, og hele byen er rett og slett omkranset av julepynt. Sjekk inn på hotell Oslo og opplev det hovedstaden har å by på. Dette er plassene vi ville ha besøkt for å få litt inspirasjon til juleinnredningen. 

Jul i vinterland

Like foran slottet, nærmere bestemt på spikersuppa ligger det eventyrlige julemarkedet, Jul i vinterland. Her finnes en rekke salgsboder og ulike attraksjoner for å gi deg den herlige julefølelsen.

Bodene har et rikt utvalg av pynt, mat, og suvenirer og her er det vanskelig å ikke finne litt juleinspirasjon. Ønsker du litt fart og moro, er deres skøytebane en herlig aktivitet. Pariserhjulet byr også på en romantisk stemning, om du ønsker litt romantikk med din kjære. 

Youngstorget

Rett og slett en fantastisk gate i førjulstiden. Med julelys hengende over hele gaten, og utallige shoppingmuligheter vil du garantert finne julepynt som passer hjemme ditt. Youngstorget har også flere flotte kaféer og restauranter, med unike juletemaer som kan være en god veileder til hvordan du skal innrede hjemmet ditt.

Julebyen Drøbak

En kort kjøretur på rundt 20 minutter unna Oslo, ligger den fantastisk julebyen Drøbak. Her finner du sjarmerende tregårder, og ikke minst Julehuset. Julehuset som sies å være Julenissens postkontor, er den perfekte plass å hente litt juleinspirasjon på.