Besøk et spahotell i Larvik

Larvik er en by og kommune som ligger i fylket Vestfold. Det er en kystkommune, men er også preget av store jordbruksområder og også mye skog og fjell. Det høyeste punktet i kommunen er Vindfjell som har en høyde på 622 meter. Farrisvannet ligger i Vestfold og er blant annet kjent for å levere vann som blir til Farris på flasker. Vannet er i tillegg drikkevann for mange i Vestfold. Det største tettstedet i Larvik kommune er Larvik, som har like over 24000 innbyggere. Larvik er en vakker kommune og det finnes mange grunner til å besøke kommunen, blant annet det kjente spahotellet Farris Bad.

Hvorfor besøke Larvik

Larvik kan være en passende feriedestinasjon for barnefamilier, på grunn av de mange aktivitetene som finnes tilgjengelig. Blant annet har Foldvik Familiepark mange aktiviteter for barn, og det finnes også en stor klatrepark i Larvik, den er faktisk en av Skandinavias største klatreparker. Andre reiser til Larvik for å oppleve skjærgårdsidyllen. Bare ti minutter unna ligger Stavern, en idyllisk sommerby som er kjent for skjærgården, svaberg, øyer og fyrtårn. Det er også hjem til Stavernfestivalen.

Farris Bad

Farris Bad er et spa hotell i Larvik. Hotellet ligger langs Farrisvannet og ligger like ved en strand som er populær om sommeren. Byggingen av hotellet skapte en del diskusjoner, men da det stod ferdig sørget det for 100 nye arbeidsplasser i Larvik. Fra tanken om å bygge hotellet ble luftet, til det stod ferdig, tok det 20 år. Hotellet har 176 rom, 10 suiter og 40 sparom.
Hotellet tilbyr mange forskjellige spabehandlinger året rundt. Gjester som bor på hotellet har blant annet tilgang til spaanlegget og til treningsrom. De tilbyr forskjellige pakker som passer for et kjærestepar, en jentetur eller bare en avslappende helg. Det er også mulig å dra på dagstur til Farris Bad. Da betaler du for tilgang til spa, spabehandling og lunsj. Det blir garantert et avslappende opphold i vakre omgivelser i Larvik. I tillegg til spabehandlinger på hotellet finnes det mye spennende å se i Larvik og stedene i nærheten, spesielt hvis du er glad i sjø og strandliv.