3 butikker som setter liv i hjemmet ditt igjen

På jakt etter et stilrent og moderne hjem? Eller foretrekker du det klassiske og mer kongelige? Uansett hva du måtte like er det ikke alltid like lett å finne riktig interiør som kan skape ditt drømmehjem.

Oslo svømmer i interiørbutikker som kan sette liv i hjemmet ditt igjen. Se hovedstadens brede utvalg av interiørbutikker mens du bor på Oslo hotell. Kombiner shopping og storbyopplevelser og du er klar for å fikse på hjemmet. 

Interiørbutikker du må besøke 

Skogen design er for deg som ønsker et spennende utvalg vintagedesign fra midten av 1900-tallet. Butikken inneholder stort sett møbler men også norske suvenirer og gaveartikler. Den ligger i gamle Oslo og er mulig å besøke også utenom vanlig åpningstid. Alt du må gjøre er å ringe for å avtale tid. 

Søstrene Grene er butikken for deg hvis du vil bruke fantasien! Her finner du det meste, alt fra enkel innredning og beskjeden utsmykking til det fargerike og mer utpregede. Innred akkurat slik du ønsker det med nye gardiner og puter, eller større utskiftninger i form av møbler. Søstrene Grene er absolutt en plass å besøke hvis du ønsker å fornye hjemmet ditt.

Pur Norsk er for deg som ønsker rendyrket norsk design. Alt av design og produksjon har en norsk forankring, og butikken selger alt av moderne design- og interiørprodukter. Pur Norsk har også blitt kåret til en av verdens fem beste interiørbutikker, og samarbeider med kjente merkevarer som Northern Lighting, Skaugum, Fora Form og Swims.